Kameratjenester tilpasset kundens behov er en viktig del av Proff Securitys virksomhet. Med nyskapende teknologi fra våre leverandører, kombinert med vår kompetanse og erfaring, utvikler vi og designer spesialtilpassede løsninger basert på dine behov.

God kommunikasjon med våre kunder er en av de viktigste byggesteinene for vårt virke og for å utvikle de beste kameraløsningene for kundene våre. Vi leverer løsninger for å løse de fleste behov, enten du skal sikre en mindre virksomhet eller store komplekse utfordringer er Proff Security en god samarbeidspartner.

Skreddersydde løsninger for deg

Et spørsmål som melder seg når man er ute etter kameratjenester er hva slags sikkerhetskamera man skal velge. Hvis man er ute etter mer aktiv bruk, så vil bevegelige kamera (domer) være fornuftig å velge. Skal systemet benyttes preventivt og for å sørge for bevismateriale, er det isteden best med faste kamera. Plassering, lysforhold og linsevalg er også andre viktige faktorer som man bør tenke på. Andre faktorer man bør vurdere er hvem som skal ha tilgang til opptakene, og hvor bør kameraene egentlig plasseres?

Våre sikkerhetsrådgivere er tilgjengelige over hele Norge og kommer gjerne med løsningsforslag som dekker deres behov for sikkerhetskamera.

Fyll inn din kontaktinformasjon så vil en av våre rådgivere kontakte deg for kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud