Kameraovervåking

Kameraovervåking

Kameratjenester tilpasset kundens behov er en viktig del av Proff Securitys virksomhet. Med nyskapende teknologi fra våre leverandører, kombinert med vår kompetanse og erfaring, utvikler vi og designer spesialtilpassede løsninger basert på dine behov.

God kommunikasjon med våre kunder er en av de viktigste byggesteinene for vårt virke og for å utvikle de beste kameraløsningene for kundene våre. Vi leverer løsninger for å løse de fleste behov, enten du skal sikre en mindre virksomhet eller store komplekse utfordringer er Proff Security en god samarbeidspartner.

Skreddersydde løsninger for deg

Et spørsmål som melder seg når man er ute etter kameratjenester er hva slags sikkerhetskamera man skal velge. Hvis man er ute etter mer aktiv bruk, så vil bevegelige kamera (domer) være fornuftig å velge. Skal systemet benyttes preventivt og for å sørge for bevismateriale, er det isteden best med faste kamera. Plassering, lysforhold og linsevalg er også andre viktige faktorer som man bør tenke på. Andre faktorer man bør vurdere er hvem som skal ha tilgang til opptakene, og hvor bør kameraene egentlig plasseres?

Våre sikkerhetsrådgivere er tilgjengelige over hele Norge og kommer gjerne med løsningsforslag som dekker deres behov for sikkerhetskamera.

Fyll inn din kontaktinformasjon så vil en av våre rådgivere kontakte deg for kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud

Overvåkningssystemer og sikkerhetsløsninger

Proff Security AS er stolte av å være en ledende leverandør av overvåkningssystemer og sikkerhetsløsninger, inkludert Hikvision og Avigilon kameraer. Disse merkene er kjent for sin høykvalitets ytelse, pålitelighet og avanserte funksjoner, noe som gjør dem til ideelle valg for et bredt spekter av sikkerhetsbehov.

Hikvision kameraer

Hikvision er en av verdens største produsenter av videoovervåkningssystemer og har et sterkt fokus på forskning og utvikling. Hikvision-kameraer leverer høykvalitets bilde- og videoopptak, og tilbyr et bredt spekter av produkter for å imøtekomme ulike sikkerhetsbehov. Deres produktportefølje inkluderer:

  1. Dome-kameraer
  2. Kulekameraer
  3. PTZ-kameraer (Pan-Tilt-Zoom)
  4. Termiske kameraer
  5. Fisheye-kameraer

Avigilon kameraer

Avigilon er et globalt sikkerhetsselskap som tilbyr avanserte overvåkningssystemer og programvare. Avigilon-kameraer er kjent for deres innovative teknologi, høy oppløsning og pålitelige ytelse. Deres produktportefølje inkluderer:

  1. Dome-kameraer
  2. Kulekameraer
  3. PTZ-kameraer (Pan-Tilt-Zoom)
  4. Multisensor kameraer
  5. Termiske kameraer

Proff Security AS tilbyr et bredt utvalg av Hikvision og Avigilon kameraer for å dekke alle sikkerhetsbehov, enten det er for private hjem, bedrifter eller offentlige rom. Vi fokuserer på å tilby våre kunder den beste løsningen basert på deres spesifikke behov og krav. I tillegg til kameraer, tilbyr vi også installasjon, vedlikehold og støtte for å sikre en komplett og pålitelig sikkerhetsløsning.

Kontakt Proff Security AS i dag for å lære mer om våre Hikvision og Avigilon kameraer og hvordan vi kan hjelpe deg med å beskytte det som betyr mest for deg.

Skriv oss

Eventuelle spørsmål i tankene dine

Kontakt oss gjerne