Proff Alarm

Digital platform for kunder og ansatte utviklet av Proff Security

Proff Security er et vaktselskap sentralt plassert i Oslo sentrum med egen døgnbemannet vaktsentral for ikke akutte og akutte henvendelser. Selskapet har rundt 40 vektere med bred kompetanse for alle typer vakt og sikringsoppdrag. Administrasjonen består av 5 personer som er samlokalisert med vaktsentralen.
Selskapet er kvalitetssertifisert ISO 9001 og miljøsertifisert ISO 14001.

Løsningsforslag

I 2019 lanserte vi vår app-baserte alarmfunksjon tilpasset smart-telefoner og smart-klokker.
Siden den gang har vi kontinuerlig videreutviklet og forbedret funksjonalitetene i forbindelse med varsling og rapportering.

Proff alarm

Flytskjema app-basert alarmtjeneste enkel presentasjon

step-1
Appen Proff Alarm lastes ned på iPhone eller Android fra App-store eller Google play. Pålogging med individuelt brukernavn og passord. Appen er så aktiv.
Ved å trykke på alarmsymbolet sendes en melding med informasjon om bruker og gps-posisjon (4G – Wi-fi).
Vår døgnbemannede vaktsentral mottar umiddelbart henvendelsen og reagerer etter avtalt prosedyre.
Nærmeste vekter rykker ut til lokasjonen der alarmen har blitt sendt fra

SMS til valgfrie telefonnummer

Samtidig som sentralen mottar henvendelsen sender appen en sms med alarmvarsel til valgfrie telefonnummer som avtales med kunden.

Personvern og sikkerhet. Appen er aktivt i det bruker legger inn brukernavn og passord, det er kun når alarmknappen trykkes ned at posisjonen til mobiltelefonen sendes til vaktsentralen.
Samtidig som alarmen går til sentralen sender appen en sms med at alarm er aktivert til de mottakerne som er avtalt sammen med kunden.

Leveringssikkerhet

Når alarmen er mottatt får avsender en bekreftelse i appen. Det går også en sms til vakttelefon som backup. Reaksjonsmønster avtales med kunden, normalt sender vi umiddelbart nærmeste vekter til avsender av alarmsignalet. Ved ankomst til stedet vil alltid vekter melde sin ankomst til oppdragsgivers kontaktperson/rekvirent.

Appen er tilkoblet PSQS som er vårt egenutviklede driftssystem med tilpassede kundegrensesnitt som gir oppdragsgiver mulighet til å hente ut rapporter, statistikker og oversikt med kartfunksjon på hvor og når alarmer har blitt utløst.

 

Alle mottatte alarmer blir etter utrykning og avslutning registrert av vekter. Registreringen genererer en hendelsesrapport som sendes oppdragsgiver. Internt blir alle hendelsesrapporter gjennomgått av vår sikkerhetsleder samtidig som de blir sendt til dere på e-post.

I PSQS vises hendelser grafisk og gir både oss og kunden en oversikt over utvikling over tid. Her vises også oppmøtetider og responstider på vektere og oppdrag.

Litt mer om bruk av selve alarmen

App-Proff Alarm virker med iPhone og Adroid telefoner.

Last ned appen fra Google play eller App Store
Logg inn med mottatt brukernavn eller passord
Aktiver alarm. Hold den røde knappen inne
Systemet telle ned i 3 sekunder samtidig som knappen er nedtrykket.
Bekreft alarm
Kvittering for sendt alarm mottas
Skriv oss

Eventuelle spørsmål i tankene dine

Kontakt oss gjerne