Jobb hos oss

Jobb hos oss
Proff security

Jobb hos oss

Velkommen til Proff Security AS – hvor vi samler et dedikert team som arbeider mot å skape trygge og sikre arbeidsplasser og hjem for våre kunder. Vi søker alltid etter enkeltpersoner som er dedikerte, profesjonelle og pålitelige, og som ønsker å trives i en spennende og utfordrende bransje.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen sikkerhet og overvåkning. Derfor er det essensielt for oss å ha et team med varierte ferdigheter og bakgrunner. Uansett om du har erfaring innen sikkerhet og overvåkning, teknologi eller service, så har vi en passende stilling for deg.

Som en del av Proff Security AS-teamet vil du arbeide sammen med erfarne og profesjonelle sikkerhetsvakter. Disse teammedlemmene er engasjerte i å beskytte kundenes eiendom og sørge for deres trygghet. I tillegg vil du få muligheten til å jobbe med avanserte teknologier og systemer som vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper.

Vi tror på å gi våre ansatte muligheter til vekst og utvikling. Derfor tilbyr vi omfattende opplæring og videreutdanning. Som en godkjent lærebedrift tilbyr vi også lærlingeplasser for de som ønsker å starte en karriere innenfor sikkerhetsbransjen.

Vi inviterer deg til å bli en del av vårt team, hvor du kan vokse både personlig og profesjonelt mens du bidrar til å gjøre samfunnet tryggere for alle.

Hvem ser vi etter?

Erfarne vektere med bakgrunn fra tilsvarende tjenester: 

Vi søker etter kvalifiserte kandidater med dokumentert erfaring fra lignende sikkerhetstjenester eller vekterroller, som kan bidra med sin kompetanse til vårt team.

Individer som nylig har fullført førstegangstjenesten: 

Vi ønsker å gi muligheter til de som nettopp har fullført militærtjeneste eller tilsvarende, da deres ferdigheter og disiplin ofte harmonerer godt med kravene i våre vekterstillinger.

Studenter på jakt etter deltidsjobb: 

Vi åpner muligheter for studenter som søker deltidsarbeid og som ønsker å kombinere studier med praktisk erfaring innenfor sikkerhetsbransjen.

Personer med interesse for sikkerhet og trygghet: 

Vi ser etter enkeltpersoner som har en genuin interesse for å opprettholde sikkerhet og trygghet for andre, uavhengig av deres tidligere erfaring eller studiebakgrunn.

Krav

Streng krav til ren vandel: 

Vi krever en plettfri vandel og vil grundig sjekke politiattester før ansettelse. Dette sikrer tryggheten til våre ansatte og våre kunder.

Nasjonal grunnutdanning for vektere: 

Det kreves bestått Nasjonal grunnutdanning for vektere. Vi er imidlertid åpne for å tilrettelegge kursing for kandidater med relevant erfaring som mangler denne spesifikke sertifiseringen.

Styrkede kommunikasjonsevner: 

Vi søker kandidater som behersker både skriftlig og muntlig kommunikasjon på både norsk og engelsk. Gode formidlingsevner i begge språk er avgjørende for effektiv samhandling med våre klienter og teammedlemmer.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktig lønn i henhold til tariffavtaler: 

Vi tilbyr vektere en lønn som følger bransjestandarder og tariffavtaler, sikrer rettferdige kompensasjoner for arbeidet som utføres og anerkjenner deres ferdigheter og innsats.

Omfattende pensjonsordninger fra første krone: 

Vi legger vekt på fremtiden til våre ansatte. Derfor tilbyr vi solide pensjonsordninger som starter fra den første krone tjent, slik at våre vektere kan planlegge for en trygg og stabil økonomisk fremtid.

Klare utviklingsmuligheter: 

Vi investerer i våre vekteres karriere vekst og personlige utvikling. Dette inkluderer tilgang til opplæringsprogrammer, muligheter for avanserte sertifiseringer og kurs som fremmer deres ferdigheter og åpner nye karrieremuligheter internt.

Kvalitetsutstyr og uniformering: 

Vi sørger for at våre vektere har tilgang til topp moderne utstyr som inkluderer høykvalitets sko, pålitlig sikkerhetsutstyr og komfortable uniformer. Dette bidrar til deres komfort, sikkerhet og effektivitet mens de utfører sine oppgaver.