Jobb hos oss

Jobb hos oss
Proff security

Jobb hos oss

Å jobbe hos Proff Security AS gir deg muligheten til å bli en del av et team som har som mål å skape en tryggere og mer sikker arbeidsplass og hjem for våre kunder. Vi er alltid på utkikk etter dedikerte, profesjonelle og pålitelige personer som ønsker å jobbe i en spennende og utfordrende bransje.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor sikkerhet og overvåkning, og derfor er det viktig for oss å ha et team med forskjellige ferdigheter og bakgrunner. Enten du har erfaring innenfor sikkerhet og overvåkning, teknologi eller service, har vi en jobb som kan passe for deg.

Som en del av Proff Security AS-teamet vil du jobbe med erfarne og profesjonelle sikkerhetsvakter som er dedikerte til å beskytte kundenes eiendom og sikre deres trygghet. Du vil også få muligheten til å jobbe med avansert teknologi og systemer som vil gi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper.

Vi tror på å gi våre ansatte muligheten til å utvikle seg og vokse, og derfor tilbyr vi opplæring og videreutdanning til våre ansatte. Vi er også en godkjent lærebedrift, og vi tilbyr lærlingeplasser til personer som ønsker å starte en karriere innenfor sikkerhetsbransjen.

Sikkerhetsstaber

Erfaring