OM OSS

OM OSS
om oss

hvem er vi?

Velkommen til Proff Security, et ledende vaktselskap etablert i 2012 med det klare målet om å tilby dynamiske og fleksible vakt- og sikringstjenester som møter markedets behov. Vår motivasjon kom som en respons på behovet for innovasjon innen sikkerhetsbransjen. Med et team som har omfattende erfaring innen tradisjonelle vektertjenester og en allsidig bakgrunn med varierte utfordringer, var vi fast bestemt på å endre spillereglene.

Den teknologiske fremgangen har vært en nøkkel i vår utvikling. Sentralt i denne utviklingen står PSQS (Proff Security Quality System), vårt skreddersydde system som kan tilpasses ulike behov, og som gir våre vektere effektive verktøy. Dette systemet gir også våre kunder øyeblikkelig innsikt i deres eiendom eller oppdrag. Vår forretningsmodell har vært suksessrik fra dag én, med en kontinuerlig årlig vekst i oppdragsmengden.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo, og vi har et dedikerte kompetente vektere. Vi besitter høy ekspertise innen alle former for vakthold, sikring og kontrolltjenester. Vår fokuserte innsats på kontinuerlig utvikling av digitale sikkerhetsløsninger gir oss betydelige fordeler. Vi er stadig på forkant med det nyeste innen kamera- og varslingsteknologi, og denne kunnskapen benytter vi for å levere en effektiv og velfungerende tjeneste til deg.

For å møte våre oppdragsgiveres stadig økende krav til kvalitet og miljøansvar, gjennomgikk vi i 2019 en ISO-sertifisering. Dette var en naturlig utvikling da både våre ansattes og kunders sikkerhet er en vesentlig del av vårt HMS-arbeid.

Våre vektere utgjør en kritisk faktor i vår forretningsfilosofi. Alle våre vektere har gjennomgått godkjent vekteropplæring i tillegg til spesialiserte sikkerhetskurs som ruster dem til å utføre oppdrag på høyt nivå. Dette er av avgjørende betydning for oss, da vi kun kan levere 100% trygghet når vi selv er 100% trygge på vår kompetanse.

Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi sammen kan skape en skreddersydd løsning som dekker ditt unike behov for sikkerhet.

Nøkkelpersonell

proff-asbjorn

Asbjørn Wohl

Administrativ Koordinator

proff-lukman

Lukman Majeed

Sikkerhetssjef