OM OSS

OM OSS
om oss

hvem er vi?

Proff Security ble etablert i 2012. Motivasjonen for å etablere et nytt vaktselskap kom som en konsekvens av at vi så behovet markedet hadde for å benytte seg av mer fleksible og dynamiske vakt- og sikringstjenester. Vi som startet selskapet hadde mange års erfaring med tradisjonelle vektertjenester og bakgrunn i allsidige og varierte utfordringer. Den teknologiske utviklingen har gitt oss nye og banebrytende muligheter for å utvikle selskapet, sentralt står arbeidet med utviklingen av PS-Drift, vårt eget system som kan modelleres etter de fleste  behov og dermed gi effektiv støtte for våre vektere. I  tillegg får våre oppdragsgivere et umiddelbart oversiktsbilde over sitt objekt eller oppdrag. Forretningsmodellen har vært vellykket fra første driftsår og oppdragsmengden har hatt en kontinuerlig årlig vekst.

Vi har hovedkontor i Oslo med 40 kompetente vektere. Vi har høy kompetanse innen alle typer vakthold-, sikring- og kontrolltjenester. Og vi har stort fokus på kontinuerlig utvikling av digitale sikkerhetsløsninger. Dette gir store fordeler da vi hele tiden lærer oss å bruke det nyeste innen kamera- og varslingsteknologi, Kunnskap som vi utvikler for å levere deg en velfungerende og effektiv tjeneste.

For å imøtekomme våre oppdragsgiveres økende behov for kvalitet og miljø, ble vi i 2019 ISO-sertifisert. Dette som en naturlig utvikling siden sikkerheten for både våre egne ansatte og våre kunder utgjør en stor del av vårt HMS arbeid.

Kompetente og motiverte vektere er en grunnleggende faktor i selskapets forretningsfilosofi. Alle våre vektere har godkjent vekteropplæring i tillegg til ytterligere sikkerhetskurs for å kunne utføre spesialiserte vaktholdoppdrag. Dette er helt essensielt for oss da vi først må være 100% trygge på vår kompetanse slik at vi kan levere deg 100% trygghet.

Kontakt oss gjerne slik at vi kan skreddersy en løsning for ditt sikkerhetsbehov.

Nøkkelpersonell

proff-asbjorn

Asbjørn Wohl

Administrativ Koordinator

proff-lukman

Lukman Majeed

Sikkerhetssjef