Chat with us, powered by LiveChat

Stasjonært vakthold

Vi tilbyr en rekke stasjonære vaktholdstjenester

Stasjonært vakthold innebærer at en eller flere av våre vektere bevokter et geografisk definert området under hele tjenesten.

Våre stasjonære vektere kan utføre en kombinasjon av sikkerhetstjenester der man utfører vakthold, kontroller, inspeksjoner og servicerapporter.
En stasjonær vekter kan for eksempel ta rollen som resepsjonist eller en tradisjonell vekter som bevokter et fast område.
Sammen med deg som kunde utarbeider vi en instruks etter ditt behov. Vi stiller høye krav til service, profesjonalitet og diskresjon av våre vektere.

Tjenesten kan for eksempel innebære at våre vektere utfører sentralbord og resepsjonstjenester, utfører manuell adgangskontroll eller bevokter områder, byggeplasser, bygg og kjøpesentere etc.

— Vi har brukt Proff Security i forbindelse med ordensutordringer i området Gunerius og Brugata i Oslo der vi eier mange av eiendommene.
I dette området har vi hatt noe av det tyngste rus miljøet, rom problematikk og opphold for de som ikke er lovlig i Norge som en ganske stor utfordring.
Proff Security har på en elegant og smart måte klart å rydde opp i dette på kort tid. De virker som de har en god evne til å være faste, men rettferdige og samtidig som de også viser omsorg for de som har det tyngst i byen. De er raske til å starte opp og resultatene kom raskt. De er også lette å ha med å gjøre når vi ønsker endringer i både tid og avtaler.
Jeg kan sterkt anbefale dem til vekteroppdrag.
Ola Stavnsborg 
Sikkerhetssjef Olav Thon Gruppen 

Kontaktskjema


Translate »