Chat with us, powered by LiveChat

Sentervakthold

Synlige vektere gir tryggere omgivelser

Våre sentervektere er med på å bidra til en hyggeligere opplevelse på senteret, slik at gjestene kan ha et trygt opphold. Både oppdragsgiver og personell opplever færre uønskede hendelser med oss tilstede.

Sentervektere gir en økt trygghetsfølelse både for kunder og ansatte, samt ivaretar sikkerheten og beskytter senterets eiendom og tilhørende ute-areal.
Ved å ha vektere tilstede på senteret forhindrer man også tyveri og svinn samt oppfordrer både gjester og personell til å oppføre seg ordentlig.
Våre vektere er tilgjengelige og behjelpelige. Vi bistår ansatte i å håndtere uønskede situasjoner som tyverier, vanskelige gjester, brannsituasjoner og livredning om nødvendig.
Med sentervakthold fra Proff Security får du som kunde en skreddersydd totalløsning basert på dine basert på dine behov.

— Proff Security har levert vektertjenester til handelssenteret Grønlands torg siden 2012. De har under hele perioden levert tjenester av høy kvalitet og med høy servicegrad til konkurransedyktige priser. Selskapet preges av dedikerte og effektive vektere som utfører tjenesten med et smil, ofte med en standard som er langt høyere enn det som kreves. Selskapets vektere er også svært godt likt blant de ansatte i butikkene.
Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale vektertjenester fra Proff Security.
Erlend Spilling
Eiendomssjef 

Kontaktskjema


Translate »