Chat with us, powered by LiveChat

Arrangementvakthold

Vi leverer vakthold til både små og store arrangementer

Vi tilbyr svært gode løsninger på arrangementvakthold til private og offentlige arrangementer.

Et arrangement krever nøye planlegging. Det gjelder også for vaktholdet for arrangementet med tanke på bemanning, instrukser og tiltak for økt sikkerhet både før, under og etter arrangementet.

Proff Security har lang erfaring med arrangementer som festivaler, konserter, kick off, julebord, bryllup, messer, sportsarrangement, samt ledsagertjenester. Våre ordensvakter er kompetente og erfarne vektere som til en hver tid setter sikkerhet, diskresjon, nøyaktighet og service i høysetet.

Vi stiller gjerne sikkerhetsrådgivere til disposisjon i forkant av ditt arrangement for grundig planlegging og gjennomgang av sikkerhetsrutiner og instrukser. Dette for å kartlegge eventuelle sikkerhetsrisikoer.

Vi har også gode samarbeidspartnere innen sjåførtjenester og gjerde/telt utleie. Uansett arrangement og størrelse ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.
Vi har benyttet oss av Proff Security sine tjenester siden 2015 og har vært fornøyd med vaktholdet under samtlige arrangement siden den tid. Hvert eneste arrangement har vært nøye planlagt i lag med sikkerhetssjefen i Proff og godt utført av de hyggelige og profesjonelle vekterne som alltid har god kontroll.
Proff Security har også et egetutviklet rapporteringssystem som gjør det veldig enkelt for oss å holde full kontroll på eventuelle hendelser og arbeid som utføres av vekterne.
Vi anbefaler Proff Security på vaktholdstjenester.
Linn Ness
Daglig leder – Ballroom

Kontaktskjema


Translate »