Chat with us, powered by LiveChat

Vakthold og vektertjenester

Vi tilbyr alle former for vakthold i Oslo

Vakthold og vektertjenester er vår spesialitet.  Våre vektere sørger for at dine ansatte og verdier er trygge og at du får rask hjelp ved behov.

Kompetente og motiverte vektere er en grunnleggende faktor i selskapets forretningsfilosofi. Våre vektere har godkjent vekteropplæring i tillegg til ytterligere sikkerhetskurs for å kunne utføre spesialiserte vaktholdoppdrag.

 

Vi kjenner Oslo

Vår hovedbase ligger midt i Oslo sentrum og vårt hovedfokus er å bidra til å gjøre stor Oslo tryggere. Igjennom mange år som vaktselskap i Oslo sentrum, har vi lært oss å kjenne de fleste sikkerhetsutfordringer bedrifter og borettslag i stor Oslo ofte kan møte.

 

Gratis sikkerhetsrådgivning

Har du spesielle behov ? Vi tilbyr gratis sikkerhetsrådgivning og kommer gjerne på en befaring slik at vi kan sette sammen en løsning som dekker dine unike behov.

Vakthold, vektertjenester og ordensvakthold i Oslo

Som et lokalt vaktselskap i Oslo har vi satt som mål å tilby den beste utrykningstiden i Oslo sentrum. Derfor har vi en 10 minutters utrykningsgaranti på våre utrykninger i Oslo sentrum og det er vi stolte av!

Vakthold, vektertjenester, ordensvakthold og sikkerhetstjenester er det vi lever for og vi jobber hele tiden med å være best i bransjen, slik at du som kunde skal kunne få kvalitetstjenester, uten å måtte betale dyre dommer.

Fortsett videre, så finner du mer informasjon om vakthold og sikkerhetstjenestene Proff Security leverer.

Føl deg trygg i mens vi sikrer dine eiendeler!

Vi har vakthold og inspeksjoner for alt fra boliger, til borettslag, sameier og næringsbygg. Våre mobilpatruljer er operative i hele stor Oslo og har en utrykningsgaranti på 10 minutter i Oslo sentrum, slik at du skal føle deg trygg på at du får rask bistand ved behov.

Les mer

Vi tilbyr en rekke stasjonære vaktholdstjenester

Stasjonært vakthold innebærer at en eller flere av våre vektere bevokter et geografisk definert området under hele tjenesten. Våre vektere har også kompetansen til å betjene din resepsjon på en trygg og profesjonell måte.

Les mer

Våre ordensvakter har lang erfaring og er svært dyktige innen faget ordensvakthold

Servicen setter vi like høyt som sikkerheten da vi mener vertskap og service er vel så viktig. Som et lokalt vaktselskap i Oslo sentrum, kjenner vi til utfordringene det medfører å drive et utested i hovedstaden og våre vektere vet hvordan dem skal håndtere disse utfordringene på en trygg og profesjonell måte.

Les mer

Synlige vektere gir tryggere omgivelser

Våre sentervektere er med på å bidra til en hyggeligere opplevelse på senteret, slik at gjestene kan ha et hyggelig opphold og oppdragsgiver og personell kan slippe uønskede hendelser. Vakthold på senteret innebærer at vi tar ansvaret for sikkerheten av både personer og eiendom, samt utfører alle nødvendige tiltak ved akutte situasjoner.

Les mer

Bomiljøvakthold gir trygghet til nabolaget

Vi sikrer ditt nabolag mot tyveri hærverk og andre uønskede hendelser igjennom bomiljøtjenester som vakthold, regelmessig patruljering og utrykning. Våre løsninger er skreddersydde etter hvert enkelt nabolag sitt unike behov.

Les mer

Vi leverer vakthold til både små og store arrangement

Vi tilbyr svært gode løsninger på arrangementvakthold til private og offentlige arrangementer. Våre vektere og ordensvakter sørger for at arrangementet går trygt for seg og er klare for å sette i gang nødvendige tiltak ved uønskede og akutte situasjoner.

Les mer

Områdevakthold gir deg ekstra trygghet i nærheten

Ved at våre områdekontroll vektere patruljerer og er tilstede, forebygger vi tyverier, svinn, trusler og ran. I tillegg bistår de butikkansatte med åpning/stenging av butikken, anmelder tyverier og yter generell service til kunder og publikum.

Les mer

Våre vektere utfører kontrolltjenester både uniformert og sivilt.

Ofte er det behov for å ta en kontroll av personal, kundeopplevelsen eller andre aspekter av bedriften. Da er det greit å hente inn et vaktselskap som kan ta stikkprøver og planlagte kontroller.

Les mer

Se TV2 reportasjen som omhandler det som var ett av Norges mest kriminelle nabolag og vårt bidrag til opprydding og økt sikkerhet.

En kort videopresentasjon om Proff Security og tjenestene vi tilbyr.

 

Kontaktskjema


Translate »