Chat with us, powered by LiveChat

Skadedyrkontroll

Plages du av skadedyr?

Utfordringer med skadedyr kan skje hvor som helst, og når som helst.
De største utfordringer skadedyr medbringer er at de kan spre smitte for ulike sykdommer og utgjøre en stor helserisiko for både mennesker og dyr. De kan også påføre store materielle skader på bygningsmasse, utstyr og andre eiendeler. Dette medfører store økonomiske tap og mye hodebry. Utfordringer med skadedyr kan også ødelegge en bedrifts gode rykte, som igjen kan ha en tøff påvikrning på omsetningen, dersom man ikke får skadedyrsituasjonen under kontroll.

 

Hva innebærer en profesjonell og effektiv skadedyrkontroll?

En profesjonell og effektiv skadedyrkontroll er å ha et tilrettelagt system som fungerer som et preventivt verktøy for å forebygge og sikre mot skadedyr. I dag er viktig at man kan dokumentere at man har utført de nødvendige tiltak i forhold til myndighetenes krav om dette.
Proff Security skreddersyr et kontrollsystem som er tilpasset deg og dine unike behov. 
Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å kartlegge omfang og årsak til problemet. Ut ifra befaringen, får du råd og informasjon om viktige tiltak som må utføres for å få en vellykket skadedyrsanering. Vi tar en vurdering om kjemiske behandlingstiltak er nødvendig og hvis omstendighetene tilsier det, utføres dette i henhold til gjeldene krav og forskrifter.

 

Serviceavtale og vedlikehold

For å sørge for at skadedyr problemene ikke gjenoppstår,  er gunstig for deg som kunde å fortsette med en forebyggende avtale, hvor Proff Security kommer på rutinemessige servicebesøk for å kontrollere skadedyrsystemet. Dette gir deg mulighet til å være i forkant og komme raskt i gang med nødvendige tiltak hvis nye angrep skulle oppstå.
Alle servicer og tiltak blir dokumentert og rapportert  til kunde umiddelbart etter utført service.

 

Kontakt oss I DAG for en gratis, og uforpliktende befaring!

Kontaktskjema


Translate »