Chat with us, powered by LiveChat

Referanser

Jeg vil få lov til å komme med ros til det samarbeidet politiet i de åpne rusmiljøer har/har hatt med Proff Security. Vaterlandsområdet, Smalgangen, Grønlandsområdet og langs Akerselva er områder vi har spesielt fokus på når det gjelder narkotika omsetning og annen kriminalitet.
Vi har gjentatte ganger benyttet oss av «kommandorommet» til Proff Security, i forbindelse med større målrettede innsatser, med svært gode resultater.   Proff Security er svært positive og imøtekommende på alle våre forespørsler, de har direkte nummer til tjenestegjørende teamleder og ringer ofte når de ser uønsket aktivitet i området.   Vi ser Proff Security som en god samarbeidspartner i arbeidet mot de åpne rusmiljøer.
Svein Rune Andersen
Politioverbetjent
Operativ leder – Åpne rusmiljøer
Vi inspiserte et arrangement på Ballroom i Oslo hvor Proff Security hadde vakthold.
Jeg ønsker å skryte av godt vakthold på arrangementet.
Det var god kontroll i innslippet, grundig visitasjon, bra rullering inne i lokalet og fast vakt på toalett.
Godt jobba! Håper de aktuelle vaktene får litt skryt.
Vigleik Fossåskaret
Politibetjent
Etterretning Uteliv Oslo – Oslo politidistrikt
— Proff Security har levert vektertjenester til handelssenteret Grønlands torg siden 2012. De har under hele perioden levert tjenester av høy kvalitet og med høy servicegrad til konkurransedyktige priser. Selskapet preges av dedikerte og effektive vektere som utfører tjenesten med et smil, ofte med en standard som er langt høyere enn det som kreves. Selskapets vektere er også svært godt likt blant de ansatte i butikkene.
Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale vektertjenester fra Proff Security.
Erlend Spilling
Eiendomssjef – Grønlands Torg
Vi har brukt Proff Security i forbindelse med ordensutordringer i området Gunerius og Brugata i Oslo der vi eier mange av eiendommene.
I dette området har vi hatt noe av det tyngste rus miljøet, rom problematikk og opphold for de som ikke er lovlig i Norge som en ganske stor utfordring.
Proff Security har på en elegant og smart måte klart å rydde opp i dette på kort tid. De virker som de har en god evne til å være faste, men rettferdige og samtidig som de også viser omsorg for de som har det tyngst i byen. De er raske til å starte opp og resultatene kom raskt. De er også lette å ha med å gjøre når vi ønsker endringer i både tid og avtaler.
Jeg kan sterkt anbefale dem til vekteroppdrag.
Ola Stavnsborg 
Sikkerhetssjef – Olav Thon Gruppen 
Som et ledd i en større operasjon med å effektivisere og heve kvaliteten på våre utekontroller av biler, engasjerte vi i 2013 Proff Security AS som et tilskudd til eget inspektørkorps.
En av fordelene var den uavhengigheten Proff har og dermed kommer inn som en nøytral part dersom det skulle oppstå uønskede hendelser. Et annet element som har vært med på å gjøre samarbeidet med Proff Secutity til en suksess er fleksibiliteten vi får ved at dem selv vurderer behovet og regulerer oppdragsmengde og hurtighet på inspeksjonene. Vi får også rapporter umiddelbart som er tilgjengelige elektronisk.
Dette var så vellykket at vi i dag har avviklet egne inspektører og kun bruker innleid personell fra Proff Security.
Erlend Eidsvoll
Viseadm. direktør – Norgestaxi AS
Best Western LetoHallen Hotel har benyttet Proff Security til vakthold på en rekke arrangement så som dansegallaer, 90`s party og festarrangement. Vi er veldig godt fornøyd med både oppfølging og gjennomføring fra Proff Security. Vaktene er svært profesjonelle og er løsningsorienterte. Vi opplever det som en stor trygghet å ha Proff Security hos oss når vi har større arrangement. De er en meget dyktig samarbeidspartner.
Vi anbefaler Proff Security sine tjenester på det varmeste.
Tone Føleide-Sandvold
Salgs-og markedssjef
Vi har leid vektertjeneste fra Proff Security i to anledninger til våre arrangement. De stilte opp på kort varsel og ga oss tilbud som de etterlevde. Vektere kom til avtalt tid og var utmerket under hele kvelden. God kontroll både utenfor og innenfor lokalet. Deres vektertjeneste opplevde vi svært profesjonelt og kommer til å bruke deres tjenester fremover også.
Anbefaler dem sterkt.
Yasir Ahmed
Informasjonsansvarlig – Islamsk Råd Norge
Oslo Comics Expo har brukt Proff security flere år på rad, og det er noe vi kommer til å fortsette med. Vaktene er hyggelige og bidrar til økt trygghet. De er punktlige og vi har opplevd at de stiller på kort varsel.
Vi anbefaler Proff Security på det sterkeste!
Berit Petersheim
Leder Serieteket og Oslo Comics Expo
Deichmanske bibliotek, Grünerløkka
Vi er særdeles godt fornøyde med innsatsen på alle oppdrag de har hatt hos oss siden 2014. Alle vaktene er tydelige, hyggelige og svært høflige. De er lette å samarbeide med, og de er godt likt av alle, kanskje med unntak av dem som med god grunn bortvises. Proff Security har ved to anledninger på kort varsel reddet oss ut av vanskelige situasjoner. De har til og med priser vi kan leve med!
Scene 5 på Lillestrøm kultursenter vil anbefale Proff Security på det varmeste. 
Sissel Tveit
Daglig leder Scenekafeen AS
Vi har benyttet oss av Proff Security sine tjenester siden 2015 og har vært fornøyd med vaktholdet under samtlige arrangement siden den tid. Hvert eneste arrangement har vært nøye planlagt i lag med sikkerhetssjefen i Proff og godt utført av de hyggelige og profesjonelle vekterne som alltid har god kontroll.
Proff Security har også et egetutviklet rapporteringssystem som gjør det veldig enkelt for oss å holde full kontroll på eventuelle hendelser og arbeid som utføres av vekterne.
Vi anbefaler Proff Security på vaktholdstjenester.
Linn Ness
Daglig leder – Ballroom
— Ivars Kro har brukt Proff Security både for ordensvakthold og arrangement i flere år og er meget fornøyde med arbeidet de gjør. Det som gjør Proff til en god samarbeidspartner for oss er deres fleksibilitet og profesjonalitet, samt at deres vektere alltid yter en service ovenfor våre kunder som er upåklagelig.
PS-Drift rapporteringssystemet deres har vært et stort pluss for oss.
Vi har bare skryt å komme med og anbefaler gjerne Proff Security til alle som skulle ha behov for vaktholdstjenester.
Shujat Agias
Daglig Leder – Ivars kro
— Vi har brukt Proff Security på vakthold under våre arrangement flere ganger og er meget fornøyde.
Vekterne er profesjonelle og løsningsorienterte. De tar enhver utfordring på strakarm og med et smil.
En ting vi synes er spesielt positivt er at Proff Security alltid stiller deres sikkerhetssjef til disposisjon for en grundig befaring sammen med våre kunder, slik at alle parter har en god forståelse av planleggingen rundt sikkerheten. I tillegg vil jeg nevne at rapporteringsverktøyet, PS-Drift, har gitt oss enkel og god oversikt over vekternes utførte oppgaver.
Jeg anbefaler Proff Security på det sterkeste.
Janne Schultz
Daglig leder – Samfunnssalen
— Vi er veldig  fornøyde med samarbeidet vi har med Proff Security.  Det at de har vært svært fleksible og stilt opp på meget kort varsel, har vært til en stor hjelp for oss. Vi er også veldig fornøyd med rapporterings systemet deres, PS-Drift, som gir oss oversikt over hvor mange kunder vi har hatt, hvor mange de har nektet og bortvist i løpet av kvelden. Veldig hyggelige og pliktoppfyllende vakter som utfører sine oppgaver på en profesjonell og god måte.
Jeg kan trygt anbefale Proff Security AS for vektertjenester.
Kristian Jøndal
Eventkoordinator – Åpen Scene
— De Nye Grønlandskvartalene med våre nærmere 900 boenheter har samarbeidet med Proff Security de siste årene med en opptrapping av tjenestene det siste året.
Vi oppplever Proff Security som en seriøs aktør, med gode rutiner og en fin opptreden mot oss som kunde. Ved tilkalling utviser de en meget kort responstid og god dokumentasjon knyttet til alle episoder.
Per-Gunnar Skotåm
Styreleder DNG Vel
Sameiet Jensens Have, med litt over 600 boenheter, benytter seg av Proff Security sine vaktholdtjenester og er meget fornøyde. Rapporter og tilbakemeldinger er punktlige og oppdaterte til en hver tid. Proff Security er en trygghet for nabolaget, spesielt da vi regelmessig ser dem patruljere i området og har en meget rask responstid da vi har hatt behov for det.
Jeg anbefaler Proff Security sine vaktholdtjenester.
Hans Petter Foss
Styreleder – Sameiet Jensens Have

Kontaktskjema


Translate »