Chat with us, powered by LiveChat

Kameraovervåking

Kameraovervåking gir bedre kontroll

Folk har en tendens til å oppføre seg bedre når de blir filmet. Derfor er kameraovervåking et flott verktøy som bidrar til mindre uønskede hendelse både dag og natt. Et overvåkningskamera passer på hele tiden, samtidig som det har en forebyggende effekt på potensielle lovbrytere. Et preventivt verktøy som bidrar til å redusere sannsynligheten for uønskede hendelser som ran, overfall, hærverk og svinn.

 

Kameraovervåking i kombinasjon med innbruddsalarm

Kameraovervåking er et godt supplement til innbruddsalarmen. Er man koblet opp mot vår døgnbemannede alarmstasjon, kan vi sette i gang nødvendige tiltak hvis uønskede hendelser skulle skje, og dermed forhindre potensielle lovbrudd,  faresituasjoner eller ulykker.
Kameraer kan fungere både som skallsikring og perimeter sikring. På den måten vil overvåkningskamera  kunne varsle før uønskede hendelser inntreffer.

 

Bemannet kameraovervåking

Ved å koble opp overvåkingskamera mot vår døgnbemannede alarmstasjon, gir det oss muligheten til å agere om uvedkommende farer inn på et forbudt område,  deretter sette i gang nødvendige tiltak som vekterutrykning  eller kontakte offentlig instans.
Vi kan også integrere tale inn i løsningen. Dette gjør at alarmstasjonen kan kommunisere med ubudne gjester over høyttaleranlegget.

 

Gratis rådgivning

Våre sikkerhetsrådgivere hjelper deg gjerne med å sette sammen den beste løsningen for deg. Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontaktskjema


Translate »