Chat with us, powered by LiveChat

Alarmsystemer

Vi tilbyr ulike typer alarmsystemer til bedrifter og borettslag

Med alarmsystemer fra Proff Security er du sikret 24/7  – 365 dager i året. Våre alarmsystemer er enkle, men effektive og vi tilbyr ulike alarmer tilpasset ditt unike behov.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring, slik at vi kan tilby deg en løsning som er skreddersydd etter ditt behov. Våre systemer kan enten brukes separat eller som en kombinasjon, slik at du får akkurat det du ønsker deg.

 

Proff bedriftsalarm

En bedriftsalarm fra Proff Security er koblet opp mot vår døgnbemannede alarmstasjon. Skulle en alarm utløses, får våre vektere øyeblikkelig melding og rykker ut for å sjekke om alt er i orden. Ved behov vil riktige nødetater bli kontaktet.

 

Proff assistansealarm

I noen spesielt truende tilfeller er det behov for diskret alarmering. Med Proff assistansealarm får du rask respons ved kritiske hendelser som ran, overfall og andre uønskede hendelser som krever øyeblikkelig hjelp.

 

Proff brannalarm

Vi tilbyr gode løsninger på brannalarmer til bedrifter og borettslag. Våre brannalarmer er direkteoverført til vår alarmstasjon som vil sørge for raskest mulig utrykning og tilkalling av riktig personell og nødetater.

Kontaktskjema


Translate »